WMT huren "Connected everywhere"

Thijs media BV heeft ook WMT encoders/decoders in de verhuur. Al vanaf de eerste generatie WMT's werken we met deze techniek.  De WMT zijn betrouwbaar en ken vele mogelijkheden.

 

 

 

 

Informeer naar de mogelijkheden!


Ultralink Air

Ultralink Air

De units kunnen tot 40 MB/sec ondersteunen via gebonden netwerken en kunnen terugzenden naar een studio of naar de cloud met behulp van tot en met 8 interne 3G/4G/5G-modems, Wi-Fi, LAN en/of satelliet en kunnen bonding al deze verbindingen om een ‚Äč‚Äčenkele verbinding met hoge bandbreedte te maken. De Ultralink ondersteunt veel van de functies die van een mobiele encoder worden verwacht, waaronder zowel H.265- als H.264-codering, Store & Forward voor interne opslag, 2-weg audio IFB-intercom en retourvideo.

De Ultralink Air is te huur bij  Thijs media BV


Terralink encorder 1U

Terralink encorder 1U

De TerraLink Terraling encoder 1U is de 19 inch uitvoering van de Terralink mini. De H.265/HEVC-encoder maakt het mogelijk: omroepen en contenteigenaren  vanaf een vaste locatie live te gaan. De TerraLink 1U is vooral bedoeld voor in vaste opstellingen.

 

De Terralink encoder 1U is te huur bij  Thijs media BV

 

Terralink min

Terralink min

De TerraLink Mini-encoder is klein genoeg om in uw zak te passen. De H.265/HEVC-encoder maakt het mogelijk: omroepen en contenteigenaren om vanaf elke locatie live te gaan. De TerraLink Mini-M met twee geïntegreerde 4G-modems ter ondersteuning van 3G, 4G en 5G mobiele verbindingen.

De Terralink encoder 1U is te huur bij  Thijs media BV

 


WMT Playout

Playout

Voor standaard afspelen hebben we een 1U-server met maximaal 4x HD-SDI-uitgangen.  Deze decoder heeft standaard een IFB functie. 

 

De playout 1U is te huur bij  Thijs media BV

IFB set

Draadloos audio retour set.

De Sennheiser IFB set heeft een degelijke stereo zender/ontvanger in bodypack-vorm. Met een bereik van tot wel 100 meter. Makkelijk te bedienen voor een reporter.

De  Sennheiser IFB set is te huur bij  Thijs media BV