Podcast knakkers

Je zou kunnen zeggen een podcast is radio-uitzending die overal en wanneer je wilt kunt beluisteren.

De populariteit van deze podcast blijft onverminderd stijgen in Nederland. Inmiddels luistert bijna de helft van alle Nederlanders wel eens naar een podcast. De podcast is dus niet meer weg te denken uit ieders afspeellijst. Een veel gebruikte techniek om schaalvergroting te creëren is het ook opnemen met camera's  zogeheten vodcast, en het bijvoorbeeld te publiceren op YouTube.

Thijs media BV heeft een eigen merk  als het gaat om Pod en vodcast "Podcast knakkers". Al drie generaties zijn de mensen achter Podcast knakkers actief op het gebied van beeld en geluid. De Podcast knakkers staan voor professionele en creatieve pod en vodcasts. We zorgen dat je comfortabel je kunt richten op de inhoud en wij  voor een professionele broadcast opname van zowel video als audio. 

Naast alle opname mogelijkheden beschikken we bij onze studio in 's-Hertogenbosch ook over een audio/video suite, hier zorgen we voor de montage en/of nabewerking van de podcast en vodcast en dus het optimaliseren van de content.

Dit zijn wij. Dit zijn de Podcast knakkers “Al drie generaties verstand van gewoon doen…”