LiveU huren "Connected everywhere"

 

LiveU creëert een consistente bandbreedte en een betrouwbare 4G/5G of internet-verbinding, zodat je hoogwaardige live-uitzendingen op afstand kunt verkrijgen, beheren en distribueren. Thijs media BV heeft LiveU-huren opgezet zodat we aan de grote vraag van verhuur kunnen voldoen, en de service kunnen bieden die het verdient. Alle units worden geleverd met sim kaarten. 

 

Informeer naar de mogelijkheden!


LiveU SOLO

Best-in-class 'plug and play' live streaming bonding-oplossing

De LiveU Solo-video-encoder biedt draadloze livestreaming met één druk op de knop, rechtstreeks vanaf uw camera of een andere videobron naar populaire online platforms of aanpasbare webbestemmingen voedt.

De LiveU solo is te huur bij  Thijs media BV

LiveU LU300s

Compact en snel inzetbaar  LU300

De compacte HEVC-veldunit voor live-overdracht onderweg. Een kleine, kosteneffectieve en betrouwbare encoder voor het verzenden van video van hoge kwaliteit vanaf elke locatie.
De LU300s bevat inherente ondersteuning voor 5G, waardoor u maximaal twee externe LiveU 5G mobiele modems kunt toevoegen voor hogere bandbreedte en lagere latentie producties.

De LiveU LU300s is te huur bij  Thijs media BV


LiveU LU600

De unit voor wereldwijde nieuwsgaring en live sport

De LU600-veldunit heeft de standaard gezet voor draagbare videotransmissie en biedt uitstekende videoprestaties met extreme bandbreedte-efficiëntie. De LU 600 heeft 8  ingebouwde modems  voor 4G/5G sim kaarten. Deze LiveU wordt verhuurd in een LiveU rugzak.

 

De LiveU LU600 is te huur bij  Thijs media BV

LiveU LU800 

Veld unit op productieniveau met meerdere camera's voor live nieuws en sport

De spelregels veranderen: de eerste veld unit op productieniveau met meerdere camera's voor live nieuws en sportverslaggeving. De LU800 levert transmissie voor wereldwijde nieuwsgaring en live-producties in native 5G. De LU 800 heeft 16 ingebouwde  sim-modems voor 4G/5G sim kaarten en wordt verhuurd in een LiveU rugzak.

De LiveU LU800 is te huur bij  Thijs media BV


LiveU LU2000

Bonded Video-ontvanger

HD 1U rack-mount decoder voor de hoogste videokwaliteit. Ontvang, decodeer, speel, stream en distribueer alle HEVC/H.264 4K- of multicamera-videofeeds. 

De LiveU LU 2000 is te huur bij  Thijs media BV

LiveU LU4000

4K/quad HD rack-mount decoder

De LU4000 ondersteunt een enkele 4K-transmissie (meer dan 12G-SDI) en maximaal vier full HD-onafhankelijke transmissies van verschillende units (meer dan 4 x 3G/HD/SD-SDI). Het ondersteunt ook producties met meerdere camera's: het ontvangen en afspelen van maximaal vier volledig gesynchroniseerde feeds van een enkele LU800-eenheid.

De LiveU LU 4000 is te huur bij  Thijs media BV


Video Return

Video return

Bekijk de uitzending live op locatie. LiveU Video Return stelt de camera ploegen op locatie in staat om actuele programma feeds te zien en/of teleprompt informatie te ontvangen tijdens live sessies.

De LiveU video return is te huur bij  Thijs media BV

IFB set

In-ear wireless IFB audio-retour set 

Eenvoudig in gebruik. Flexibel, uitbreidbaar

  • Eenvoudig in gebruik: sluit de zender aan en stel de zender en ontvanger in op hetzelfde kanaal - dat is alles
  • Het 2,4 GHz-systeem werkt overal ter wereld - klaar om te gaan waar de tour ook heen gaat
  • De U4-ontvanger kan met meerdere zenders werken, u kunt er meer toevoegen als u ze nodig heeft
  • Oortje zijn exclusief

Deze  in-ear  IFB set is te huur bij  Thijs media BV