LiveU huren "Connected everywhere"

LiveU creëert een consistente bandbreedte en een betrouwbare 4G/5G of internet-verbinding, zodat je hoogwaardige live-uitzendingen op afstand kunt verkrijgen, beheren en distribueren. Thijs media heeft LiveU-huren opgezet zodat we aan de grote vraag van verhuur kunnen voldoen, en de service kunnen bieden die het verdient. Alle units worden geleverd met sim kaarten. 

 

 

Informeer naar de mogelijkheden!

LU-Smart

Hiermee kunnen omroepen hun dekking uitbreiden met smartphones

LiveU's mobiele app voor videoprofessionals. De LU-Smart mobiele app biedt het allernieuwste in bonded-transmissietechnologie voor smartphones, waardoor elke mobiele journalist live HD-nieuws uit het veld kan verslaan met zijn eigen smartphone-apparaat. De LU-Smart is te huur bij  Thijs media BV

 


LiveU SOLO

Best-in-class 'plug and play' live streaming bonding-oplossing

De LiveU Solo-video-encoder biedt draadloze livestreaming met één druk op de knop, rechtstreeks vanaf uw camera of een andere videobron naar populaire online platforms of aanpasbare webbestemmingen voedt.

De LiveU solo is te huur bij  Thijs media BV


LiveU LU600

De draagbare eenheid voor wereldwijde nieuwsgaring en live sport

De LU600-veldunit heeft de standaard gezet voor draagbare videotransmissie en biedt uitstekende videoprestaties met extreme bandbreedte-efficiëntie. De LU 600 heeft 8  ingebouwde modems  voor 4G/5G sim kaarten. De LiveU LU600 is te huur bij  Thijs media BV

 


LiveU LU800 

Veld unit op productieniveau met meerdere camera's voor live nieuws en sport

De spelregels veranderen: de eerste veld unit op productieniveau met meerdere camera's voor live nieuws en sportverslaggeving. De LU800 levert transmissie voor wereldwijde nieuwsgaring en live-producties in native 5G.

De LU 800 heeft 16 ingebouwde  sim-modems voor 4G/5G sim kaarten. De LiveU LU800 is te huur bij  Thijs media BV


LiveU LU 2000

Bonded Video-ontvanger

HD 1U rack-mount decoder voor de hoogste videokwaliteit. Ontvang, decodeer, speel, stream en distribueer alle HEVC/H.264 4K- of multicamera-videofeeds. De LiveU LU 2000 is te huur bij  Thijs media BV


Video Return

Video return

Bekijk wat er momenteel in de lucht is. LiveU Video Return stelt veldploegen in staat om actuele programmafeeds te zien en/of telepromptinformatie te ontvangen tijdens livesessies.


Audio Connect

Audio connect

LiveU Audio Connect biedt hoogwaardige en betrouwbare cloudgebaseerde audio-oplossingen, waardoor nieuwsankers en producenten in het station gemakkelijk kunnen communiceren met cameramensen en talenten in het veld.